moment2

Uw dagelijkse MOMENT

GAAF!

Iedereen wil een jonge en frisse huid. Wij bieden niet de eeuwige jeugd, maar onze producten dragen gegarandeerd bij aan de dagelijkse strijd tegen huidveroudering. Onze producten bevatten naast de ademende Designer Gel Base ook het revolutionaire LYCO-Complex. De natuurlijke productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd, waardoor de huid er gezonder en jonger uitziet. Wie wil dat nu niet?
moment

Uw acne MOMENT

ZUIVER!

Wanneer u last heeft van acne of rosacea is het moeilijk om cosmetica te vinden die de huid niet irriteert. Nu kunt u vertrouwen op Lycogel. De conditie van uw huid verbetert en tegelijkertijd zorgen de niet-comedogene bestanddelen ervoor dat uw poriën niet verstoppen. De ademende Designer Gel Base en het LYCO-Complex van Lycogel bieden volop voordelen, waaronder actieve ingrediënten die het herstel van de huid ondersteunen en daarmee littekenvorming tegengaan. Deze ingrediënten bevorderen de zuurstof in de huid, waardoor bacteriën bestreden worden.
moment3

Uw gevoelige MOMENT

KRACHTIG!

Niet elk product is geschikt voor de huid met speciale behoeftes. Deze huid vereist cosmetica die irriterende reacties tegengaat en de beste kenmerken benadrukt. Bij de ontwikkeling van onze producten is deze huid ons uitgangspunt geweest: de huid die een niet-irriterende foundation vereist met zowel een verzachtende als herstellende werking. Wij bieden betrouwbare dekking voor elke huidconditie. Hoe dat kan? Naast de ademende Designer Gel Base zorgt het LYCO-Complex voor onmiddellijke hydratatie en versterking van de huidbarrière zodat de gevoelige huid meer kan verdragen.

Uw pigment MOMENT

HELDER!

Lycogel is een droom die uitkomt: een product dat uw teint egaliseert en tegelijkertijd uw huid beschermt.
De ademende Designer Gel Base en actieve ingrediënten van ons LYCO-Complex in combinatie met SPF bescherming dragen bij aan een gezonde huid. Deze dekking beschermt en voedt uw huid. Pigmentatie transformeert tot perfectie.