Ons Verhaal

In de medische esthetiek zijn de verwachtingen hooggespannen. Chirurgen en hun cliënten eisen de beste postoperatieve cosmetica, ongeacht de prijs. Wij bieden deze cosmetica. Wij ontdekten dat cliënten het gebruik van Lycogel ook na de herstelperiode van een chirurgische ingreep wilden voortzetten. Deze cliënten ondervonden onovertroffen voordelen in de strijd tegen huidveroudering. Zij konden Lycogel uitstekend verdragen, ondanks een gevoelige huid of een huidaandoening als acne, rosacea en eczeem. De cliënten wilden meer en wij realiseerden ons dat Lycogel de term postoperatieve cosmetica oversteeg.

Vandaag de dag zijn onze producten geschikt voor elke gelegenheid; van minimale dekking voor een dag aan zee tot maximale dekking na een cosmetische ingreep. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om het perfecte Lycogel moment te creëren en te genieten van de ideale look.

about_parallax

Onze filosofie

Kwaliteit is de basis

Wij zijn ervan overtuigd dat schoonheid en gezondheid één en hetzelfde is. Onze cosmetica biedt niet alleen langdurige dekking, maar vormt eveneens een investering in de gezondheid van uw huid. De vele actieve ingrediënten bevorderen de opname van zuurstof, hydratatie en voeding door de huid. Tegelijkertijd wordt uw natuurlijke schoonheid benadrukt.

En deze voordelen gelden voor iedereen. Wij realiseren ons dat niet alle huidtypes gelijk zijn. Daarom is elk product van Lycogel ontwikkeld met de uiteenlopende huidtypes in gedachten. Of u nu op zoek bent naar cosmetica die huidveroudering tegengaat of cosmetica voor de gevoelige huid; Lycogel is uw antwoord.

about_parallax

Ons bedrijf

Gedreven huidverzorgingsspecialisten

2004 – Lycogel is opgericht als zijnde postoperatieve verzorging in de medische esthetiek.

2008 – De producten van Lycogel zijn verkrijgbaar en geschikt voor dagelijks gebruik.

2015 – Lycogel geniet wereldwijde bekendheid en onze gewaardeerde cliënten verlangen meer onze cosmetica. Lycogel ontwikkelt aanvullende producten om dekking te bieden voor ieder moment en elke gelegenheid.

2023 – Mijlpaal, Lycogel is vernieuwd. Gereorganiseerde toeleveringsketen, lagere CO2 uitstoot, verbeterde formuleringen, natuurlijke versus synthetische actieve ingrediënten, gerecycleerd SMME-plastic en minder karton. Kies niet alleen het beste voor je huid maar ook voor het milieu.

De unieke eigenschappen en voordelen van onze producten voldoen aan of overtreffen de strenge eisen van plastische chirurgen, dermatologen, schoonheidsspecialisten en visagisten.

Ons managementteam is opgeleid in de professionele huidverzorgingsindustrie. Ieder lid heeft zijn of haar sporen verdiend in de betreffende disciplines. Wij begrijpen de eisen en wensen die huidspecialisten en cliënten aan producten stellen. Door onze niet-aflatende inzet is en blijft Lycogel een unicum op deze markt.Bekijk hier de video over alle vernieuwingen van Lycogel

Waar is Lycogel
van gemaakt?

Onze technologie